Saturday, October 08, 2005

lefT the countrY

we zijn in san pedro de atacama. chili. yep, we hebben het prachtige bolivia voorlopig vaarwel gezegd, maar niet zonder het landschap de kans te geven om een onuitwisbare indruk op ons achter te laten.

een spectaculaire tocht van drie dagen in een volgepakte 4-wheel-drive. begonnen in de salar de uyuni, geeïndigd in het hippe en dure san pedro. tjee, dat ik vanmorgen nog stond te kokhalzen in de zwaveldampen van enorme natuurlijke geisers op meer dan 4000 meter. dat we vanmiddag nog in een hotspring lagen, tussen de besneeuwde toppen.

nu speelt er westerse muziek (panfluitversie) uit veel te hippe café´s, tikken de toetsenborden van het volgende internetcafé. we zijn weer in de wereld. terug uit wat lijkt op een droomlandschap...

binnenkort ook foto´s! maar nu eerst lekker uit eten voor 4000 pesos chilenos. en dan dromen van bolivia...

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hola chica!

Jeej, ja, Chili is schrikken he!? Maar je moet anders, ter verzachting, de prijzen toch maar vergelijken met die van hier en dan valt het allemaal wel mee ;)

xx Vera

ha die san...nou we wachten dan op de fotos en o ja , ik heb je vouwkaart netjes kunnen printen...blijf maar niet te lang in chili dan..niet goed voor je portemonee...kus carla

5:00 PM  

Post a Comment

<< Home